מהו צו הריסה שיפוטי וכיצד יש להתייחס אליו? אז אם אתם לא ממש בתחום והתחלתם פרויקט מסוים, אנחנו ממליצים לכם להיצמד לכללים עליהם נכתוב במאמר זה. קיבלתם צו הריסה שיפוטי? הנה מה שאתם צריכים לעשות.
צו הריסה שיפוטי
כיצד ניתן להתמודד עם צו הריסה שיפוטי ואיך לפתור זאת בדרך הנכונה ביותר? על פי חוק תכנון ובנייה, בית המשפט יורה על ביטול צו הריסה רק במידה שהשתכנע כי השימוש שנעשה בקרקע, אכן בוצע כדין.
לחילופין, בית המשפט צריך להשתכנע כי בדרישות למתן הצו, לא שנפל איזה פגם חמור בצו עצמו, כך שהוא יוכל לקבל את האישורים הדרושים לו. כך או כך, עורך דין צו הריסה ילווה אתכם עד סיום ההליך בצורה מקצועית ונכונה.
מטרת היתרי הבנייה
לא משנה איזה סוג של עבודה אתם מבצעים, חשוב שיהיה לכם את היתרי הבנייה הנכונים לעשות זאת. כן, אתם יכולים לעשות את העבודה ללא אישורים, אך הנה כמה סיבות חשובות שאתם חייבים להכיר לפני כן.
היתרי בנייה לצורך בטיחות
בן קלינגר העוסק בהיתרי בנייה משתף אותנו כי המטרה העיקרית של כל אישור בנייה, היא להבטיח בטיחות מוחלטת. על ידי אכיפת תקני בטיחות נאותים, מובטח לכם ולדיירים אחרים בחלל הסיכוי הטוב ביותר להימנע מתאונות או בעיות כלשהן במהלך תהליך הבנייה.
שמרו על תוקף הביטוח שלכם
אם אתם בונים פרויקט ללא אישור ועושים טעויות או חלילה פוגעים באדם אחר במהלך העבודות ייתכן שהביטוח שלכם לא יכסה זאת.
עם זאת, בנייה עם היתר, מבטיחה שאתם מבינים את הסיכונים הכרוכים בכך ושקיבלתם אישור מפורש להתקדם עם הפרויקט שלכם. זכרו שאם אתם מבצעים שיפוץ בבית שלכם ללא היתר, קונה פוטנציאלי בהחלט יגלה זאת.